Corona regelingen beeldmerk
Corona regelingen beeldmerk

Coronaregelingen

Toen de coronacrisis uitbrak, bracht dat een golf van onzekerheid met zich mee voor ondernemend Nederland. Daarom startten wij, met betrokken experts uit de financiële wereld, direct daarna Coronaregelingen. Coronaregelingen.nl is een site met maar één doel: heldere, betrouwbare informatievoorziening over de vele maatregelingen die de overheid voor getroffen ondernemingen opzette.

Initiatiefnemers van de website Coronaregelingen

In maart 2020 wist niemand nog hoelang het zou duren; inmiddels zijn we in 2021 en er blijft nieuws om te melden. Steunpakketten, aangescherpte regels, nieuwe adviezen. Dat daar behoefte aan was en is, bewijzen de honderden dagelijkse bezoekers en vele reacties die we binnenkrijgen. Wij zijn niet alleen de initiatiefnemers van de site, maar ook zelf ondernemers – net als de bezoekers op zoek naar helderheid en perspectief in deze tijden.

Tip: abonneer je hier ook op de Coronaregelingen-nieuwsbrief,
dan lees je de ontwikkelingen als eerste.

De coronatijd dwingt ondernemers om snel te schakelen en mee te bewegen, omdat de markt en je bestaande businessmodel op losse schroeven zijn komen te staan. Opnieuw kijken naar je bestaansrecht en verdienmodel: dat vergt wat van je. Hoe rol je het uit, hoe vermarkt je het? Belangrijker nog, hoe blijf je je klantcontact onderhouden als dat ineens puur online moet?.

Meer zichtbaarheid

Vuurwerk is gespecialiseerd in deze communicatie-uitdagingen. Wij zijn een strijdbaar team dat opereert vanuit Arnhem, met een netwerk van specialisten die we flexibel in kunnen zetten. Branding, storytelling en marketing zijn onze expertise. We houden van uitdagingen, zijn betrokken en denken graag met je mee hoe we je bedrijf in de coronacrisis meer zichtbaarheid kunnen geven!

| BEZOEK CORONAREGELINGEN.NL

Volgend bericht
De waarde van een goede huisstijl